advies, begeleiding & plannen maken

Elk project, of het nu gaat om een tuin, speelplek of ander object, verdiend een goede fundatie!

In samenwerking met enkele specialisten richten wij ons daarom onder andere op: het geven van divers advies en het schrijven van de bijbehorende projectplannen.
Waar nodig hulp bij het vinden van subsidies en fondsen, omdat dit nou eenmaal niet altijd makkelijk is. De benodigde begeleiding door onze vakmensen tijdens bijvoorbeeld gedeeltelijke uitvoering in eigen beheer.

Ook een goed idee?

natuurlijk – natuurrijk spelen

Natuurlijk spelen, hype of houvast?

Bij de Tuinen van Geerdink ben je op dé plek als het aankomt op het creëren van Natuurlijk – Natuurrijk Spelen in de buitenruimte.

Al vele jaren realiseren wij in samenwerking met diverse specialisten de meest uiteenlopende, uitdagende, leerzame, belevingsvolle en aantrekkelijke speelplekken voor kinderen en hun omgeving.

Ook toe aan spelen?

ontwerpen & samen doen

Bij de Tuinen van Geerdink tekenen we nog met de hand, lekker ouderwets, maar met de mooiste resultaten. Naast eigen ontwerpen, realiseren we ook met regelmaat ontwerpen van én in samenwerking met derden.

Bij de realisatie van een ontwerp is het belang dat onze klant en gebruiker kan meedoen. Dit resulteert met regelmaat in sessies met ouders, kinderen en/of bijvoorbeeld buurtbewoners die mee boetseren  aan eigen maquettes of eerste eigen voorontwerpen maken.

Nieuwsgierig?

aanleg, onderhoud & renovatie

Na al dat plannen maken, ontwerpen, bedenken en invulling geven aan, komt natuurlijk hét moment!

De daadwerkelijke realisatie van de tuin, de overkapping, de zwemvijver, de speelplek, het plantsoen, dakterras, bedrijfstuin of ander groen-gerelateerd goed.

Samen met ons vakkundige team medewerkers verzorgen we ook dit proces van A tot Z.

En uiteraard staan we graag klaar als er naderhand het nodige onderhoud moet worden gepleegd.

De schop in de grond?

Tuinen van Geerdink

de tuinen van geerdink… net even anders!

Najaar 2012 was het moment voor De Tuinen van Geerdink om eens terug te kijken in de tijd. Want een lange geschiedenis met hard werken bracht iets moois.

In samenwerking met de Wilde Weelde en enkele vakgenoten wonnen we de Floriade in Venlo. Een prijs waar je trots op mag zijn! Onder de titel: ‘Wilde Weelde Wereld’!

We kijken graag even met u terug in de tijd hoe het bij ons allemaal begon.

Lees meer…

 

 

 

Tuinen van Geerdink

Evenementen & Activiteiten

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een belevingsvolle buitenruimte bij particulier, bedrijf en in de openbare ruimte, hebben we een prachtige oase van rust en natuur achter ons kantoorpand verscholen liggen.

3 september 2016 is het weer tijd voor onze 2 jaarlijkse open tuin in combinatie met Vlearkunst. Volg dit evenement op Facebook!

Lees meer…